BIZTONSÁGOSABB VILÁG, ILLÚZIÓK NÉLKÜL

100 %-ban magyar tulajdonú társaságunk 2007-ben alakult. A legtöbb vállalat számos külső, illetve belső standardnak (törvény, szabvány, belső szabályozók) kényszerül megfelelni IT biztonság terén. Ezek teljesítése önmagában is jelentős feladat. Érthető, ha azt a képzetet keltik, az érintett mindent megtett kitettsége minimalizálására. Ez azonban egy hamis illúzió, mert fenyegetettség természete, nagysága és kiterjedtsége sokkal gyorsabban változik, mint ahogyan azt lekövetik a szabályozók.


Mi arra vállalkozunk, hogy tudatos és korszerű kockázatmenedzsment alkalmazásával – az előírások automatikus megfelelésén túl – valódi, naprakész biztonságot nyújtsunk partnereinknek.

Barátságos munkahelyi környezet

Az alapítás óta is fennálló versenyelőnyünk az információbiztonság professzionális megközelítésében rejlik. Ez jelenti, hogy az IT biztonságra vonatkozó legmodernebb nemzetközi tudományos és gyakorlati elveket továbbfejlesztettük, kibővítettük a fenyegetettségekről, sérülékenységekről és védelmi technológiákról szóló naprakész tudással, így az integrált védelmi megoldásokkal képesek vagyunk az illúziómentes biztonságot a legmagasabb szinten képviselni. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy projektjeinket szervezetten, mindkét fél érdekeit szem előtt tartva, a változásokhoz rugalmasan alkalmazkodva tudjuk végrehajtani. Professzionalitásunkat jellemzi az is, hogy valamennyi projektünk a TRC menedzsmentje által felügyelt, ehhez piacvezető menedzsment eszközöket alkalmazunk.

 

Az információbiztonság szakértői vagyunk. Egyes termékekhez kapcsolódó kompetenciáink a kezdetek óta léteznek (határvédelem, hálózatvédelem) és karbantartottak. Kollégáink a nemzetközi és hazai lehetőségeket figyelembe véve rendszeresen képzésben részesülnek, illetve konferenciákon vesznek részt, sok nagyvállalati projekttapasztalattal rendelkeznek, tehetségesek és motiváltak. Az általunk képviselt megoldások esetében folyamatosan a legmagasabb gyártói minősítések megszerzésére törekszünk.  2015-ben a TRC tulajdonosa megvásárolta a Proyet Kft-t, így újabb termékportfolióval, szakértelemmel és gyártói kapcsolatokkal gazdagodtunk.

 

A naponta felbukkanó fenyegetettségek, rendszer-sérülékenységek, illetve az ezek ellen fejlesztett technológiák naprakész ismerete nélkül nem lehet illúziómentes biztonságot építeni. Az információbiztonság talán egyik legfontosabb eleme a naprakészség, amelynek érdekében hírcsatornákat és belső tudásmenedzsment rendszert működtetünk, hogy szakértőink egyre komplexebb és naprakész tudással rendelkezzenek a szakmában. 

 

A megbízhatóság fontos értékünk. Ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük. 2015 óta a minősítő szervezetek által is egyedinek értékelt minőség- és információbiztonsági irányítási rendszerrel rendelkezünk. Ugyanebben az évben szereztük meg a nemzeti „Szigorúan titkos!”, NATO „Bizalmas” és az EU „Bizalmas” minősített adatok felhasználására és zárt tárolására vonatkozó nemzetbiztonsági felügyeleti engedélyt. A belső tudatosítási és motivációs rendszerünk célja is, hogy kollégáinak megfelelő diszkrétséggel kezeljék ügyfeleink információit. Kizárólag megbízható gyártók, megbízható termékeit értékesítjük. Munkáltatóként legfontosabb célunk, hogy modern, motiváló és egészséges munkakörnyezetet alakítsunk ki, amelyben kollégáinkkal jó hangulatú közösséget építünk, ezzel is hozzájárulva a TRC megbízható működéséhez.

 

Filozófiánk, hogy „Nem valakinek, hanem valakivel együtt dolgozunk”, így magas fokú együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és a piac többi szereplőjével is. Ehhez az együttműködéshez a képzett projektmenedzserek mellett, a szakértők is részesülnek projektmenedzsment és kommunikációs képzésekben.