NEM VALAKINEK, HANEM VALAKIVEL EGYÜTT DOLGOZUNK

így magas fokú együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és a piac többi szereplőjével is.

100 %-ban magyar tulajdonú társaságunk 2007-ben alakult.

Célunk, hogy az információmenedzsmentre vonatkozó legmodernebb nemzetközi, tudományos és gyakorlati elveket, eszközöket és megoldásokat közvetítsük ügyfeleink részére.


Olyan vállalatot építünk ahol jó dolgozni, miközben ügyfeleink bízhatnak termékeink és szolgáltatásaink minőségében.

Barátságos munkahelyi környezet

Alapításkor a TRC két fő tevékenységi területe a határ- és hálózatvédelmi rendszerintegráció, illetve a szervezetfejlesztési tanácsadás volt.

 

A tudatos fejlesztésünk eredményeként 2010 óta folyamatosan bővítettük információbiztonsági termék- és szolgáltatási portfoliónkat, célunk az volt, hogy minőségi komplex megoldásokat nyújtva ügyfeleink részére a magyarországi, illetve a Közép- és Kelet európai régió meghatározó piaci szereplőjévé váljunk.

Az általunk képviselt megoldások esetében folyamatosan a legmagasabb gyártói minősítések megszerzésére törekszünk. 2015-ben a TRC tulajdonosa megvásárolta a Proyet Kft-t, így újabb termékportfolióval, szakértelemmel és gyártói kapcsolatokkal gazdagodtunk. Filozófiánk, hogy „Nem valakinek, hanem valakivel együtt dolgozunk”, így magas fokú együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel, partnereinkkel és a piac többi szereplőjével is. Ehhez az együttműködéshez folyamatosan képzett, nagyvállalati környezetben tapasztalatokat szerzett, tehetséges és motivált szakértőket biztosítunk.

 

2015 óta a minősítő szervezetek által is egyedinek értékelt minőség- és információbiztonsági irányítási rendszerrel rendelkezünk. Ugyanebben az évben szereztük meg a nemzeti „Szigorúan titkos!”, NATO „Titkos” és az EU „Bizalmas” minősített adatok felhasználására és zárt tárolására vonatkozó nemzetbiztonsági felügyeleti engedélyt. Munkáltatóként legfontosabb célunk, hogy modern, motiváló és egészséges munkakörnyezetet alakítsunk ki, amelyben kollégáinkkal jó hangulatú közösséget építünk.

 

Árbevételünket minden évben növelve, nyereségesen gazdálkodunk.