Dolgozz velünk

Az egész élet egy nagy tanulás. 
Személyes és szakmai fejlődés egyaránt.

Hisszük, hogy a munka az önmegvalósítás egyik fontos eszköze. Folyamatosan fejlődünk és így válunk egyre hasznosabb tagjává a közösségnek, a társadalomnak és ami a legfontosabb, a családunknak. Ehhez a fejlődéshez biztosítunk támogatást!

Azért jó nálunk dolgozni, mert értékeljük a szakértelmet, az egyéniséget, a tehetséget, segítünk fejleszteni a gyengeséget és támogatjuk az erősségeid kibontakoztatását. A megfelelő embert a megfelelő helyre mottót követjük.

 

Modern, motiváló és egészséges munkakörnyezetet biztosítunk számodra. Mi szeretünk itt dolgozni és azt szeretnénk, ha Te is örömmel járnál be. Ehhez mi igyekszünk mindent megadni, a többi rajtad múlik!

MEGKÉRDEZTÜNK NÉHÁNY KOLLÉGÁT, HOGY MONDJA EL, MILYEN A TRC-NÉL DOLGOZNI:

JÁKLI BENCE / Cybersecurity csoportvezető
JÁKLI BENCE - Cybersecurity csoportvezető

„Tervezett karrier minden kollégának!”

„Itt tiszteletben tartják az egyéniségemet, világosak, átláthatóak az elvárások, és egyértelmű a támogatás. Minden munkavállaló számára egyénre szabott, saját képzési és karrier terv készül. A kollégák a képzések mellett a karrier tervükhöz igazodva feladatokat kapnak, így fokozatosan növekvő felelősségvállalás mellett érhetik el a kitűzött céljaikat. Az elvárások egyértelműek és a visszajelzés folyamatos.”

HORVÁTH BALÁZS / Kereskedelmi és Projektmenedzsment üzletág vezető
HORVÁTH BALÁZS - Kereskedelmi és Projektmenedzsment üzletág vezető

„Felelősségteljes munka, jó csapattal”

„A munkánk során sok olyan információhoz jutunk, melyeket a megfelelő érzékenységgel és diszkrécióval kell kezelnünk. Az ügyfeleknél elengedhetetlen az ehhez szükséges bizalmi kommunikáció és a felmerülő kihívások proaktív és motivált megoldása. Fontos, hogy a saját kollégáink megbízzanak egymásban és segítsék a csoportmunkát. Társaságunknál sokkal közvetlenebb, személyesebb a munkáltató és a munkavállaló között a kapcsolat, mint máshol. Azért szeretek itt dolgozni, mert itt nem csak kollegiális viszony alakulhat ki köztünk, hanem, több esetben barátságok is szövődnek!.”

NAGY ZSOMBOR / IT biztonsági szakértő és információbiztonsági felelős
NAGY ZSOMBOR - IT biztonsági szakértő és információbiztonsági felelős

„Pályakezdőként kaptam bizalmat”

„2013 októberében egy hirdetésre jelentkeztem, ahol azt írták, hogy pályakezdőket is szívesen látnak! Sajnos, korábban csak elutasítással találkoztam, pont a tapasztalat hiányára hivatkozva. Ami már az első napokban látszódott, hogy nagyon sok lehetőség áll ellőttem, rengeteg képzésen vehetek majd részt, a cég kifejezetten támogatja a különböző minősítések megszerzését. Jelenleg szakértőként dolgozom a szerver mérnöki csoportban, ahol több tréninggel specializálódhattam az Enterprise Mobility Management területre és nem titkolt célom, hogy az EMM első számú felelőse legyek belátható időn belül.”

KOVÁCS LÁSZLÓ / Support mérnök
KOVÁCS LÁSZLÓ - Support mérnök

„Cél: az általános szakmai tudástól eljutni a mélyebb speciális szakértelemig”

„Nekem egy már itt dolgozó kolléga ajánlotta, hogy érdemes lenne csatlakoznom a csapathoz. A döntésemben fontos szempont volt, hogy itt mennyire dominál az innováció. A sikeres felvétel után rendszergazdaként kezdtem el dolgozni a vállalatnál. Aki ilyen területen dolgozik, az tudja, hogy ehhez egy általános alap szaktudás mellett nyitottságra és széles látókörre van szükség! Jelenleg már support mérnökként dolgozom, de a végcélom, hogy hálózati szakértő lehessek! A fejlődési, tanulási lehetőségek adottak, itt valóban áldoznak arra, hogy a munkatársak a megfelelő szaktudással rendelkezzenek. Egyértelműen meg van határozva, hogy mit, milyen lépések mentén lehet elérni.”

 

BARTUCZ VIKTÓRIA / Projektvezető
BARTUCZ VIKTÓRIA - Projektvezető

„A kreativitásom kibontakozását támogatják”

„A gyerekeim születése után vissza szerettem volna térni a munkaerő piacra és olyan munkahelyet kerestem, amelyben a karrier építés mellett anyaként is meg tudom állni a helyem. Üzleti tanácsadó munkakörben kezdtem, a vezetőség számára kiderült a közös munka során, hogy képességeim más területen is hasznosíthatóak. Kaptam lehetőséget, hogy kipróbáljam magam projektvezetőként, miközben az ügyfélkezelési készségeimet kamatoztatva, belekóstolhattam a presales tevékenységekbe. A sikereken felbuzdulva elkezdődött egy közös gondolkodás, hogy karrieremet értékesítőként folytassam.”

JÁKLI BENCE / Cybersecurity csoportvezető
JÁKLI BENCE - Cybersecurity csoportvezető

„Nálunk számít az egyén a közösségben!”

„Amikor csatlakoztam, még csak néhány alkalmazott dolgozott a cégnél, ma már közel harmincan vagyunk. Jelenleg egy 6 fős csoport munkájáért vagyok felelős. A TRC vezetése fontosnak tartja, hogy a munkavállalók az őket érintő kérdésekben megoszthassák véleményüket a vezetőséggel, amelyet a döntéshozatal során a menedzsment figyelembe is vesz. Így munkámmal közvetlenül hatással vagyok a közösségre és az egész cég működésére, eredményességére.”

NYITOTT POZÍCIÓK
KIVÁLASZTÁS FOLYAMATA

Juttatásaink

A TRC munkatársai számára versenyképes alapbért és kompenzációs csomagot kínál, melyet széles körű béren kívüli juttatásokkal tesz még vonzóbbá. Célunk, hogy munkatársaink ne csupán bejárjanak a munkahelyükre nap, mint nap, hanem szeressék azt és anyagilag is megbecsülve érezzék magukat. Ezt a törekvésünket jelenítik meg a lenti felsorolás, mely a teljesség igénye nélkül a biztosított juttatások egy meghatározott körét mutatják meg. Hisszük, hogy dolgozóink elégedettsége pozitív hatással van a magánéletükre és a vállalat teljesítményére egyaránt.

Béreinket rendszeresen monitorozzuk és átlag feletti juttatási csomagokat alakítunk ki.

Munkabéren felüli juttatások:

 • Kiemelkedő mértékű, sávos cafeteria rendszer
 • Teljesítmény értékelés alapú bónusz rendszer
 • Angol nyelvoktatás TRC által finanszírozva
 • Céges mobiltelefon munkakörtől függően, korlátlan előfizetési csomaggal és internet használattal, teljes térítéssel
 • Informatikai eszközök biztosítása irodán kívüli használatra
 • Rugalmas munkaidőkeret biztosítása
 • Utazási költségtérítés
 • Egyes munkakörökben céges autó, illetve közös használatú autók biztosítása
 • Fizetett parkolóhely munkakörtől függően

Munkatársi események:

 • Családi sportnap, Vivicittá futás, Farsangi ünnepség, Mikulás ünnepség a TRC alkalmazottak gyermekei számára, Karácsonyi vacsora

Lojális és hosszú távon az átlagon felül teljesítő kollégáknak:

 • Munkaidő kedvezmény
 • Home office lehetőség
 • Komplex egészségbiztosítási juttatási csomag
 • Fizetett parkolóhely saját gépjármű számára

Karrier menedzsment

Kollégáinkkal félévente karrieregyeztetéseket tartunk, ahol a munkatársak kifejtik karriercéljaikat, vezetőink pedig az elérésükhöz szükséges feltételeket, majd közösen megállapodnak egy reális ütemezésben. Az elhangzottakat egy személyre szabott karriertervben rögzítjük, amelyet beépítünk az éves egyéni cél- és teljesítményértékelő rendszerbe. Alapelvünk, hogy mindenkinek egyforma esélyeket biztosítunk, nem szándékunk senkit eltántorítani karriercéljától. Az, hogy a karrier cél teljesítése hogyan valósul meg, a kolléga fejlődési képességétől és szorgalmától függ.

 

 

Tehetségmenedzsment

Értékeljük a tehetséget és a teljesítményt. Tehetségmenedzsment programunkban létezik egy teljesítményértékelő rendszer, ami a folyamatos segítségre és támogatásra épül. Számos példa van arra, hogy megismerve a kolléga erősségeit, a menedzsment ajánlott egy másik, testhez állóbb munkakört valakinek, mert tehetségét más területen jobban tudta kamatoztatni vállalatunkon belül. Így hozzuk harmóniába a munkavállalókat önmagukkal és biztosítjuk, hogy a lehető leghasznosabb tagja legyen minden munkatársunk közösségünknek.

Képzés/Továbbképzés

A TRC kiemelten kezeli a kollégák kompetencia fejlesztését. Legfontosabb célunk, olyan korszerű és megbízható tudás biztosítása csapatunk számára, amellyel magabiztosan tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni. Fontos számunkra továbbá, hogy a minden kollégánk a képességeinek és tudásának leginkább megfelelő munkát lássa el és ehhez minden esetben biztosítjuk a személyre szabott belföldi és - indokolt esetben - külföldi képzéseket is.

Jellemzően az alábbi területeken juttatjuk hozzá minősítésekhez munkatársainkat:

 • Minősített projektmenedzser (IPMA-B, PMI)
 • Minősített auditor (CISA, CISEM, ISO27001 auditor, PCI DSS, ITIL, stb.)
 • Kockázatelemző
 • Üzleti folyamat menedzser (ARIS, LEAN, Facilitátor, Coaching, stb.)
 • Sérülékenység vizsgáló és legal hack mérnöki minősítések (QualysGuard, CHFI, CEH, CSA, NSA, OSWP, OSCP, stb.)
 • Cisco hálózati mérnöki minősítések (CCNA, CCNP, CCDA, CCENT, CCIE)
 • Check Point határvédelmi mérnöki minősítések (CCSA, CCSE, CCSM)
 • Enterprise Mobility Management mérnöki minősítések (Associate, Professional, Expert)
 • Microsoft mérnöki minősítések (MCSA, MCSE, MCSM)
 • SIEM mérnöki minősítések (IBM CAA, IBM CDP)
 • Forráskód elemzési minősítések (Checkmarx)
 • Minőségirányítási és minőségbiztosítási minősítések

KÖZÖSSÉGET ÉPÍTÜNK

A TRC támogat minden olyan szerveződést, ahol a közösség összekovácsolódhat. Ennek érdekében évente 2 alkalommal szervezünk csapatépítő tréninget, ahol felkészült trénerek segítségével történik a közösség élményének elmélyítése.

 

Évente több alkalmat is megragadunk arra, hogy a tömegsport közösségépítő erejét kihasználjuk (futóversenyek, kerékpártúrák, stb.), ugyanakkor a kollégák a TRC anyagi támogatása mellett hetente hódolhatnak foci szenvedélyüknek.

 

 

Rendszeres rendezvényeink a farsang, a mikulás ünnepség, családi hétvége, vagy a karácsonyi vacsora jó szórakozást ígérnek mindenkinek, aki szereti a humort, a vidámságot. Egyes rendezvényeinken kollégáink családjai is emelik az esemény rangját.

 

 

Az TRC challenge week rendezvényünkön üzletágaink mérkőzhetnek meg egymással különböző játékos párbajokban (Wii, Black Jack, társasjáték, kvíz, stb.).

 

 

CSR program keretében rendszeresen adományokat gyűjtünk, illetve rászoruló intézményekben rendszeresen önkéntes társadalmi munkát vállalunk.

 

IT BIZTONSÁGI TANÁCSADÓ

2007 óta azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a legmodernebb nemzetközi megoldásokat közvetítsük információmenedzsment területen. Munkatársaink számára szakmai fejlődésük érdekében rendszeres képzést és karrierlehetőséget biztosítunk, figyelünk a a work-life balance-ra. Közösséget építünk, és mindent megteszünk, hogy kollégáink jól érezzék magukat.

Minőségi jellemzőink a precíz mérnöki munka, ügyfélközpontúság, hatékonyság, kölcsönös bizalom, együttműködés és nyíltság.

Mi lenne mindebben a Te feladatod?

 • Korszerű nagyvállalati informatikai biztonsági projektekben való közreműködés
 • IT biztonsági kockázatelemzések elvégzése, fenyegetettség és sérülékenység elemzés
 • Informatikai auditok végrehajtása, IT biztonságirányítási rendszerek (IBIR) ellenőrzése
 • Katasztrófahelyzet-kezelés tervezésben és tesztelésekben való részvétel
 • Portfolió- és szolgáltatásfejlesztési feladatok végrehajtása

Ha mindezzel rendelkezel...

 • Felsőfokú szakirányú végzettség, legalább 5 éves szakmai tapasztalat
 • Korszerű IT biztonsági megoldások ismerete
 • Kockázatmenedzsment módszertani ismeretek, tapasztalatok
 • Üzletmenet-folytonosság és katasztrófahelyzet kezelés módszertani ismeretek, tapasztalatok
 • IT alapismeretek (IP hálózati alapismeretek, UNIX/LINUX, WINDOWS alapismeretek, stb.)
 • Rendszerszemlélet, strukturált gondolkodás
 • Precizitás
 • Nyitottság új szakmai ismeretekre
 • Csapatmunka és felelősségteljes, önálló munkavégzés
 • Jó kommunikációs készség szóban és írásban
 • B kategóriás gépjárművezetői engedély

és még a következők közül is illik rád valami..

 • Releváns minősítések megléte (ISO 27001 IA/LA vagy CISA / CISM)
 • IT biztonsági szabványok, módszertanok ismerete (ISO, Common Criteria, CRAMM, stb.)
 • Nagyvállalati környezetben szerzett munkatapasztalat
 • 2013.évi L. tv. ismerete előny, de nem feltétel

akkor ezt ajánljuk Neked:

 • Versenyképes jövedelem
 • Kiemelkedő mértékű, sávos cafeteria rendszer
 • Izgalmas, változatos, kreativitást igénylő projektek (közismert nagyvállalataival együttműködve)
 • Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőség aktív szakmai támogatással
 • Hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon/továbbképzésen való részvétel lehetősége – kiemelten támogatjuk az innovációt
 • Fiatal, dinamikus csapat, közösségi élmények
 • Modern környezet
 • Rugalmas munkaidő keret és otthoni munkavégzés lehetősége

Ha a fentiek alapján felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el nekünk a következő címre a magyar nyelvű, fényképes önéletrajzodat: job@trconsult.hu

IT BIZTONSÁGI SZAKÉRTŐ – ETIKUS HACKER

2007 óta azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a legmodernebb nemzetközi megoldásokat közvetítsük információmenedzsment területen. Munkatársaink számára szakmai fejlődésük érdekében rendszeres képzést és karrierlehetőséget biztosítunk, figyelünk a a work-life balance-ra. Közösséget építünk, és mindent megteszünk, hogy kollégáink jól érezzék magukat.

Minőségi jellemzőink a precíz mérnöki munka, ügyfélközpontúság, hatékonyság, kölcsönös bizalom, együttműködés és nyíltság.

Mi lenne mindebben a Te feladatod?

 • Korszerű nagyvállalati informatikai biztonsági projektekben való közreműködés
 • Sérülékenység vizsgálatok végrehajtása, részvétel sérülékenység menedzsment rendszerek kiépítésében
 • Etikus hackelési projektekben történő részvétel
 • IT biztonsági dokumentációk elkészítése

Ha mindezzel rendelkezel...

 • Felsőfokú szakirányú végzettség,
 • Legalább 1-2 éves tapasztalat etikus hack területen
 • Nagyvállalati környezetben szerzett munkatapasztalat
 • UNIX/LINUX ismeretek
 • Korszerű IT biztonsági megoldások ismerete
 • Logikus mérnöki gondolkodásmód
 • Rendszerszemlélet
 • Nyitottság új szakmai ismeretekre
 • Kommunikációképes angol nyelvtudás (szóban és írásban is)
 • B kategóriás gépjárművezetői engedély

és még a következők közül is illik rád valami..

 • Qualys sérülékenység menedzsment eszköz ismerete
 • CEH, OSCP, OSWP minősítés megléte
 • Egyéb IT vagy IT biztonsági szakmai és gyártói vizsgák

akkor ezt ajánljuk Neked:

 • Versenyképes jövedelem
 • Kiemelkedő mértékű, sávos cafeteria rendszer
 • Izgalmas, változatos, kreativitást igénylő projektek (közismert nagyvállalatokkal együttműködve)
 • Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőség aktív szakmai támogatással
 • Hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon/képzésen való részvétel lehetősége – kiemelten támogatjuk az innovációt
 • Fiatal, dinamikus csapat, közösségi élmények
 • Modern környezet

Ha a fentiek alapján felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el nekünk a következő címre a magyar nyelvű, fényképes önéletrajzodat: job@trconsult.hu

IT SALES MANAGER

2007 óta azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a legmodernebb nemzetközi megoldásokat közvetítsük információmenedzsment területen. Munkatársaink számára szakmai fejlődésük érdekében rendszeres képzést és karrierlehetőséget biztosítunk, figyelünk a a work-life balance-ra. Közösséget építünk, és mindent megteszünk, hogy kollégáink jól érezzék magukat.

Minőségi jellemzőink a precíz mérnöki munka, ügyfélközpontúság, hatékonyság, kölcsönös bizalom, együttműködés és nyíltság.

Mi lenne mindebben a Te feladatod?

 • Új ügyfelek akvizíciója
 • A vállalat IT biztonsági szolgáltatásainak és termékeinek értékesítése
 • Prezentációk készítése, ajánlatírás, szerződéskötések kezelése
 • Folyamatos ügyfélkezelés
 • Együttműködés a tanácsadói és rendszermérnöki csapattal

Ha mindezzel rendelkezel...

 • felsőfokú műszaki és/vagy kereskedelmi végzettség,
 • informatikai szolgáltatások, termékek értékesítésében szerzett legalább 5 éves szakmai tapasztalat
 • ügyfélorientált szemlélet
 • csapatmunka és felelősségteljes önálló munkavégzés
 • angol nyelvtudás (szóban és írásban is)
 • B kategóriás gépjárművezetői engedély
 • kiváló tárgyalási-, kommunikációs- és prezentációs készség

és még a következők közül is illik rád valami..

 • kialakult ügyfélkör
 • IT biztonsági szolgáltatások és termékek piaci ismerete
 • IT és IT biztonsági termékek gyártói sales-vizsgák (Pl.: Cisco)

akkor ezt ajánljuk Neked:

 • versenyképes jövedelem
 • kiemelkedő mértékű, sávos cafeteria rendszer
 • cégautó, mobiltelefon, notebook
 • szakmai fejlődési és előrelépési lehetőség
 • fiatal, dinamikus csapat, családias légkör
 • izgalmas, változatos kihívást jelentő feladatok

Ha a fentiek alapján felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el nekünk a következő címre a magyar nyelvű, fényképes önéletrajzodat: job@trconsult.hu

PROJEKTMENEDZSER

2007 óta azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a legmodernebb nemzetközi megoldásokat közvetítsük információmenedzsment területen. Munkatársaink számára szakmai fejlődésük érdekében rendszeres képzést és karrierlehetőséget biztosítunk, figyelünk a work-life balance-ra. Közösséget építünk, és mindent megteszünk, hogy kollégáink jól érezzék magukat. Minőségi jellemzőink a precíz mérnöki munka, ügyfélközpontúság, hatékonyság, kölcsönös bizalom, együttműködés és nyíltság.

Mi lenne mindebben a Te feladatod?

Nagyvállalati információbiztonsági projektek tervezése, menedzselése, koordinálása, összehangolása az alábbi területeken:

 • Hálózati- és határvédelmi megoldások bevezetése
 • Logmenedzsment megoldások bevezetése
 • Tevékenységfelügyeleti rendszerek bevezetése
 • Vállalati mobileszköz-védelmi rendszerek bevezetése
 • Sérülékenység vizsgálati és legal hack projektek végrehajtása
 • Kockázatmenedzsment és audit tevékenységek végrehajtása
 • Üzleti folyamatmenedzsment és üzletmenet-folytonossági projektek végrehajtása
 • Compliance projektek
 • A projektekkel kapcsolatos költségek, erőforrások, tervezése, elemzése, felülvizsgálata és folyamatos kontrollja,

Ha mindezzel rendelkezel...

 • Minimum 3 éves szakmai tapasztalat
 • Felsőfokú végzettség
 • angol nyelvtudás (szóban és írásban is)
 • B kategóriás gépjárművezetői engedély

Számunkra előnyt jelent…

 • Informatikai területen szerzett tapasztalat
 • Műszaki projektmenedzsment tapasztalat
 • Projektmenedzsment területen szerzett minősítés

akkor ezt ajánljuk Neked:

 • Versenyképes jövedelem
 • Kiemelkedő mértékű, sávos cafeteria rendszer
 • Határozatlan időtartamú munkaviszony, teljes munkaidő
 • Izgalmas, változatos, kreativitást igénylő projektek (közismert nagyvállalatokkal együttműködve)
 • Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőség aktív szakmai támogatással
 • Hazai és nemzetközi szakmai konferenciákon/képzésen való részvétel lehetősége – kiemelten támogatjuk az innovációt
 • Fiatal, dinamikus csapat, közösségi élmények
 • Modern környezet

Ha a fentiek alapján felkeltettük az érdeklődésedet, küldd el nekünk a következő címre a magyar nyelvű, fényképes önéletrajzodat: job@trconsult.hu

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMATUNK HÁROM LÉPCSŐBEN VALÓSUL MEG

Előszűrés

a beérkezett pályázatokat a HR felelős azonnal előszűri, ha a pályázati feltételeknek megfelelsz, vagy kompetenciafejlesztéssel a megfelelés rövid időn belül biztosítható, akkor telefonon vagy email-en kiértesítünk és időpontot egyeztetünk Veled egy szakmai interjúra.

Szakmai szűrés

az előszűrés után szakmai alkalmasságodról az érintett üzletág vezető személyes interjú keretében győződik meg. Időtartama kb. 1 óra, a döntés előreláthatóan az interjút követő 1 héten belül várható.

Az együttműködés feltételeinek egyeztetése

a juttatási csomagod és a Veled szemben támasztott elvárásoknak az egyeztetése történik meg, amelyet sikeres megegyezést követően szerződésben rögzítünk. Az egyeztetés a szakmai szűrés után akár 1-2 napon belül is megtörténhet. Időtartam fél óra, a döntés az egyeztetést követően várhatóan 1 héten belül.